Oktatás időpontja:

2020 Április 19. Vasárnap 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett (kövesd a tappancs nyomokat) ÚJ Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

2 szintes teremgarázsban a parkolás ingyenes, második emeleten gyerekmegőrző is található, továbbá éttermek széles választékban

Fonás technikák /Afro-, holland-, twist fonás, konty/ Gellai Katalin Oktatóval

Kis csoportos fonás gyakorlati tréninget tartunk Gellai Katával, a 2019-es Év Iskolája nyertes Dévaványa Fodrász Szakképző Iskola neves oktatójával!

Tanítványai a magyar fodrász versenyek érmes helyezettjei konty és fonás kategóriákban!
Tréningünkre eszközöket, fésűt,csatokat, gumikat, babafejet hozz magaddal, és Gellai Kata segít Neked elkészíteni a kívánt művet, segít elsajátítani azt a fonási technikát, amit el szeretnél sajátítani. A tanfolyamra kezdők és haladók jelentkezését is várjuk egyaránt, mivel a képzés kis létszámú gyakorlati képzés, így mindenkire sok idő jut a egyéni és közös gyakorláshoz is.
Amennyiben nem tudsz babafejet hozni a tréningre, úgy nálunk vásárolhatsz is szőke vagy barna emberi hajú babafejeink közül, vagy 2.000Ft-ért bérelhetsz nálunk!
Téged is várunk Gellai Kata nagy sikerű képzésére! 😉😉😉
Maximális létszám 8 fő!
A tréningre a részvételi díj: 20.000Ft – szerződőtt partnereinknek 50% kedvezmény biztosítunk (partnerünkké havi 25e ft forgalom vállalásával válhatsz)

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft előleg elutalása, mivel a kis létszám miatt biztosítani kell a helyeket.

Március elsején költöztünk a új bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Ászia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat. 🙂 Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, második emeleten gyerekmegőrző és játszóház , ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett (kövesd a tappancs nyomokat) ÚJ Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

Mivel a maximális létszám 8 fő, a tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft jelenkezési díj előre utalása. Az utalást az alábbi számla számra kérjük hogy teljesítsétek:

Cocochoco-Raywell Kft.

Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)

Megjegyzésbe: Név, Fonás oktatás

Maximális létszám: 8 fő

Jelentkezés:

Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák