Téged is várunk szeretettel Szabó István, 2019-es Nemzetközi- és Magyar Bajnokunk nagy sikerű oktatás sorozatára következő, legújabb képzésére!

Ezen az oktatáson Szabó István bevezeti a tanulni vágyó fodrászokat a felvilágosítás, és a hajfestés művészetébe, bemutatja a legújabb trendeket, közben átadva egyedi tapasztalatait, tudását, mindezt egy könnyed, családias hangulatban eltelő képzésen!

A képzés 10 órakkor kezdődik, István a Raywell és Lothmann Paris Premium termékeink használatával. Az oktatást Szabó István Mesterfodrászunk tartja Janik Zsuzsi technikus segítségével. A képzésen István egy hosszú sötétbarna alapból kiindulva fog egy gyönyörű hajat varázsolni, közben elmagyarázza a technikái ‘titkát’. 🙂

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről OKLEVELET állítunk ki!

Tanfolyam díja:

-15.000 Ft, melyből szerződött partnereinknek 50% kedvezményt biztosítunk(szerződött partnerünkké éves 300e Ft forgalom vállalása szükséges csupán)

-vagy 50.000Ft értékű vásárlási utalvány, mely a tanfolyam végén levásárolható

Március elsején költöztünk a új bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Asia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, új üzletünk és oktató termünk luxus kialakítása el fogja nyerni tetszéseteket, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat. 🙂 Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázsban hagyhatod szeretett autódat, ahol elektromos töltőállomás is található, második emeleten gyerekmegőrző és játszóház található , ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Jelentkezés: itt az oldal alján

Az oktatásra modellt, babafejet, eszközöket nem kell hozni!

Téged is várunk képzésünkre! 😉😉😉

Maximális létszám: 16 fő

 

Jelentkezés:

Oktatás időpontja:

2020 április 4. (Szombat) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Új Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center Keleti Szárny, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint (kövesd a tappancs nyomokat)

Tel: 06706677867

Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák