Kedves Fodrász Barátaink!

Megnyitja kapuit az INGYENESEN ELÉRHETŐ Lothmann Paris márkánkat bemutató képzésünk, ahol bevezetünk benneteket prémium termékcsaládunkba Szabó István vezetésével

A francia divatot a kifinomultsággal nőiességgel azonosítjuk. Nincs ez máshogy a Lothmann Paris professzionális hajfestékek és hajápolási termékeket gyártójánál. A márka megalkotója Thyerry Lothmann többszörös díjnyertes világbajnok mesterfodrász, aki maga is trendteremtő. Saját márkáját 1983.-ban indította el.

A Lothmann Paris professzionális termékeit használó és megismerni kívánó fodrászoknak ajánljuk a képzést, mert a márka folyamatosan fejleszt és mindig valami újdonsággal rukkol elő. hogy a lehető legkreatívabbak legyenek a fodrászai!

Legfrissebb termékük, ami csak nálunk található meg a Blondes & Shades ammónia mentes termék,8 féle árnyalatban

A tanfolyam bemutató mestere Szabó István Nemzetközi és Magyar Bajnok, aki az új fantasztikus Bemutatóközpontunk Oktatótermében vár benneteket, az Ázsia Center, Keleti szárnyának földszintjén!

A bemutató közel 6 órát ölel fel, mely nem csak érdekes és információkkal teli lesz, de még interaktív is! Minden terméket megvásárolhattok a bemutató után, képviselőink segítségével

Minden kedves fodrászunknak kávét és péksüteményt szolgálunk fel!

Az épület alatt 2 szintes, ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással. Első emeleten gyerekmegőrző és játszóház, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk!http://www.cipcirip.hu

Bemutató kezdésének időpontja: 2020 augusztus 2. reggel 10 óra!

Várunk szeretettel erre az ingyenes bemutatónkra is, mint ahogy neves oktatóink további számos képzéseire!

 

Jelentkezés:

Oktatás időpontja:

2020 Augusztus 2. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Új Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center Keleti Szárny,földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (az állatpatika mellett, kövesd a tappancs nyomokat)

Tel: 06706677867

Viewed
Menü
Close

Kosaram

Close

Kedvencek

Recently Viewed

Close

Örülünk, hogy itt vagy!

A regisztráció típusairól itt olvashatsz.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Már regisztráltál?

Close

Kategóriák