cocochoco_logo

Ismerje meg a páratlan, luxus, tartós hajegyenesítő márkánkat, a COCOCHOCOT!

A márka Israelből származik, ahol köztudottan élen járnak a tudományokban és a minőségi termékek előállításában. A legszigorúbb gyártási folyamatokon mennek keresztül a termékek, így mindig a legprofesszionálisabb és legbiztonságosabb anyagot sikerül előállítani.

Így van ezzel a Cocochoco márka is, mely különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét.

Fontos elmondani, hogy ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt.

A Cocochoco márka több prémium terméket is magába foglal, mint Szulfát, Só és Parabén mentes samponok, balzsamok, Mélytisztító sampon, fantasztikus hatással bíró Keratinos maszkok, mely utóápolóként használhatóak a tartós hajegyenesítés után. Emellett hajban maradó termékeik és terápiás olajaik páratlan hatással bírnak.

Ezt méltán bizonyítja, hogy 2019 Glammour Glammies szavazatai alapján 2 termék kategóriában is elnyerte az év terméke díjat hajápolás kategóriában a Cocochoco Keratinos Maszk és a Diamond olaj!

Keratinjaink kellemes illatúak, nem szúrós szagúak.

3 féle keratinunk van forgalomban, melyek különböző hajtípusokra használhatóak.

Magyarországon kizárólag nálunk érhetőek el ezek a termékek, a Cocochoco Hungary-nél!

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák