Felnőttképzési Intézményi Nyilvántartási Szám: FKB/2021/002120

Oktatás időpontja:

2022 Február 12. (Szombat) 10:00

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Új Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center, Keleti Szárny Földszint

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász kollégák és tanulók!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel 2022.02.12-én, szombaton megrendezésre kerül HAJHOSSZABBÍTÓ tanfolyamunk Budapesten, ahol a hajhosszabbítás legkorszerűbb technikái kerülnek elméleti és gyakorlati bemutatásra.

A képzést Kahraman Reyhan „Reyci” mesterfodrász és okleveles hajhosszabbítónk tartja, aki már 11 éve profi szinten űzi és ismeri ezen szakma minden fortélyát.

Bemutatásra kerül a hőillesztés és gyűrűs technika egyaránt, emellett oktatónk nagy hangsúlyt fektet az újra keratinozás és visszaillesztés gyors és precíz módjának elsajátítására is.

 

Miért válassz minket?

-Hajhosszabbító tanfolyamunkat Mesterfodrászunk tartja, aki tökéletesen ismeri a hajat, illetve 11 éve tevékenykedik a szakmában, mint mesterfodrász, illetve hajhosszabbító

-Kiscsoportos oktatás, így mindenkire elég idő jut személyesen is, hogy tökéletesen megtanulja és elsajátítsa a szakma minden csínját-bínját

-Lehetőséget nyújtunk a helyszínen kedvezményes póthaj, illetve eszköz vásárlásra, melyre a továbbiakban is lehetőséged lesz

– Lépésről lépésre történik a technikák bemutatása

-Családias hangulat, segítőkész oktatók, illetve kollégáink segítik tanulásod és kellemes közérzeted biztosítanak, hogy kellemesen töltsd el idődet nálunk

 

A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzés is, melyhez cégünk biztosítja a szükséges eszközöket, kellékeket, póthajat. A gyakorlat elvégzéséhez saját modell vagy babafej szükséges. Amennyiben nem állnak ezek rendelkezésre Neked, így ebben az esetben nálunk lehetőséged nyílik vásárolni 24.050 Ft-ért szőke hajú tanuló babafejet.

A képzés végén megtekintheted csodaszép, sokszínű póthaj kínálatunkat, illetve hajhosszabbító kiegészítőinket is, illetve lehetőséget nyújtunk vásárolni KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Figyelmetekbe ajánljuk póthaj ápolásra kiemelkedő minőségi termékeinket is, melyek biztosítják a haj védelmét, hidratáltságát, szépségét, ezzel hosszú időre megőrizve a póthaj minőségét és élettartamát.

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről Certifikációt állítunk ki!

Oktatás időpontja:  2022.02.12 szombat, 10:00 óra

 

Tanfolyam díja: 35.000 Ft – szerződött partnereknek 25.000 Ft

(partner programunk keretében mindössze éves bruttó 300.000 Ft értékű vásárlást kell teljesíteni szerződés szerint, csak Cocochoco termékek esetén bruttó 400.000 Ft)

A tanfolyam összegét a visszaigazoló e-mailben küldött számlaszámra kérjük átutalni, vagy befizetheted személyesen üzletünkben is!

Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázsban hagyhatod szeretett autódat, ahol elektromos töltőállomás is található.

Helyszíni vásárlásra lehetőség nyílik, fodrász áron, azaz 35% kedvezménnyel! (Partneri szerződés esetén ez a kedvezmény 40%-ra növekszik)

 

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel, hogy még otthonosabban és kellemesebben érezzétek magatok Nálunk!

Sok szeretettel várunk tanfolyamunkon! Gyere és tanulj Velünk a legjobb oktatóktól, a legújabb trendeket és technikákat!

 

Cocochoco-Raywell-Lothmann Hungary csapata

 

Jelentkezés:

  Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerhez kötelező adatok:

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák