goldencurl_logo

A Golden Curl egy olyan prémium márka, melynek hajegyenesítői és göndörítői a legmodernebb hőtechnológián alapszanak. Ez az új infravörös hőtechnológia védi a haj szerkezetét, ugyanis közvetlenül a hajszál belsejét melegíti fel először és ez az energia jut el a hajszál külsejéig. Ezáltal a haj természetes nedvességtartalma megmarad. Más egyenesítők és göndörítők kívülről, mondhatni megégetik a hajat, igen magas hőmérsékleten, ezzel kiszárítva, eltörve a hajszálakat. A készülékek negatív ion technológiával vannak felszerelve, amelyek megszűntetik a haj statikus állapotát, ezáltal egy még fényesebb és kóc mentesebb hajkoronát eredményezve. Az így elkészült hajak hosszabb ideig magukba tartják a göndörséget vagy hosszabb ideig egyenesek maradnak. A készülékek használata után az elkészült frizura sokkal tartósabb lesz. Mivel az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a hajszálakat, ezért a készülékek használatánál észrevehető, hogy a haj külseje nem forró és nem melegszik fel úgy, mint más technológiájú termékeknél. Az elkészült frizura tartóssága akár kétszer tovább tarthat!

A Golden Curl termékei egyedi, hőálló markolattal rendelkeznek. Kábeleik 360fokban forgathatók a könnyebb munkához. Hőmérséklet szabályozóval vannak ellátva a készülékek, a megfelelő hajtípushoz használandó hőmérséklet beállításához.

Ezek a professzionális gépek 1,5perc alatt érik el a kívánt hőmérsékletet. A legmodernebb tourmalin lapokkal felszereltek, melyek titánium technológiával készültek. Ennek köszönhető a gyors felmelegedés és hőleadás. (Ez mindegyik terméknél más és más!!!) Minden terméket a gyár egyesével teszteli eladás előtt. A legmagasabb laboratóriumi követelményeknek megfelelnek.

A Golden Curl készülékei luxus csomagolásban érkeznek, melytől minden hölgy igazi királynőnek érezheti magát. Kifejezetten ajánlott professzionális felhasználásra fodrász szakembereknek, valamint gyönyörű ajándék is lehet exkluzív csomagolása miatt!

Termékeinket 5 év gyártói garanciával kínáljuk (online regisztráció feltétel), egyaránt szakembereknek és otthoni felhasználóknak is! Kivétel a Vezeték nélküli hajvasalót, az akkumulátorok élettartama miatt. Erre a termékre 2 év garanciát vállalunk! Természetesen a garancia a rendeltetésszerű használatkor jelentkező hibákra érvényes!

Fontos elmondani, hogy az országban kizárólag nálunk vásárolhatóak meg, a dobozon feltüntetetett eredeti árhoz képest, bevezető 50-60%-os rendkívüli bevezető áron!

Magyarországon kizárólag nálunk érhetőek el ezek a termékek, a Cocochoco Hungary-nél!

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák