A Golden Curl egy olyan prémium márka, melynek hajegyenesítői és göndörítői a legmodernebb hőtechnológián alapszanak. Ez az új infravörös hőtechnológia védi a haj szerkezetét, ugyanis közvetlenül a hajszál belsejét melegíti fel először és ez az energia jut el a hajszál külsejéig. Ezáltal a haj természetes nedvességtartalma megmarad. Más egyenesítők és göndörítők kívülről, mondhatni megégetik a hajat, igen magas hőmérsékleten, ezzel kiszárítva, eltörve a hajszálakat. A készülékek negatív ion technológiával vannak felszerelve, amelyek megszűntetik a haj statikus állapotát, ezáltal egy még fényesebb és kóc mentesebb hajkoronát eredményezve. Az így elkészült hajak hosszabb ideig magukba tartják a göndörséget vagy hosszabb ideig egyenesek maradnak. A készülékek használata után az elkészült frizura sokkal tartósabb lesz. Mivel az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a hajszálakat, ezért a készülékek használatánál észrevehető, hogy a haj külseje nem forró és nem melegszik fel úgy, mint más technológiájú termékeknél. Az elkészült frizura tartóssága akár kétszer tovább tarthat!

A Golden Curl termékei egyedi, hőálló markolattal rendelkeznek. Kábeleik 360fokban forgathatók a könnyebb munkához. Hőmérséklet szabályozóval vannak ellátva a készülékek, a megfelelő hajtípushoz használandó hőmérséklet beállításához.

Ezek a professzionális gépek 1,5perc alatt érik el a kívánt hőmérsékletet. A legmodernebb tourmalin lapokkal felszereltek, melyek titánium technológiával készültek. Ennek köszönhető a gyors felmelegedés és hőleadás. (Ez mindegyik terméknél más és más!!!) Minden terméket a gyár egyesével teszteli eladás előtt. A legmagasabb laboratóriumi követelményeknek megfelelnek.

A Golden Curl készülékei luxus csomagolásban érkeznek, melytől minden hölgy igazi királynőnek érezheti magát. Kifejezetten ajánlott professzionális felhasználásra fodrász szakembereknek, valamint gyönyörű ajándék is lehet exkluzív csomagolása miatt!

Termékeinket 5 év gyártói garanciával kínáljuk (online regisztráció feltétel), egyaránt szakembereknek és otthoni felhasználóknak is! Kivétel a Vezeték nélküli hajvasalót, az akkumulátorok élettartama miatt. Erre a termékre 2 év garanciát vállalunk! Természetesen a garancia a rendeltetésszerű használatkor jelentkező hibákra érvényes!

Fontos elmondani, hogy az országban kizárólag nálunk vásárolhatóak meg, a dobozon feltüntetetett eredeti árhoz képest, bevezető 50-60%-os rendkívüli bevezető áron!

Golden Curl – Aranyfejes (The Gold) hajvasaló

Fejlett és sokoldalú tourmalin bevonatú titánium technológiával készült lapokkal rendelkezik, melyek kerámia olajjal vannak bevonva. Tökéletesen illeszkedik minden hajtípushoz, markolata egyedi tervezésű hőálló és csúszásgátló bevonattal. Professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt ajánlott, főleg élethosszig tartó garanciája miatt. Az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a haj szerkezetét, ezzel védve azokat, így haja egészségesebb marad. Negatív ion technológiája révén leküzdi a haj statikusságát. Minden típusú hajhoz használható, ugyanis hőmérséklete szabályozható, akár 230fokig. Különlegessége még abban is rejlik, hogy elég akár egyszer áthúzni a vele a hajat, a speciális lemezeknek köszönhetően. A kívánt hatás eléréséhez egy könnyed mozdulattal simítsuk végig a hajon az egyenesítőt és máris elértük a tökéletes egyenes hajat

[/vc_column_text]

Golden Curl – Aranyfejes (The Gold Curler) göndörítő

Alumínium köpennyel és tourmalinnal. A készülékhez speciális hővédő kesztyű és 2db krokodil csipesz tartozik, a még biztonságosabb és gyorsabb göndörítéshez. A göndörítő 18-25mm loknikat készít, amellyel több típusú göndör formát tudunk készíteni. A göndörítő markolata egyedi tervezésű, hőálló és csúszásgátló. A fényesen aranyló hajsütő minden fodrászat éke lehet, hisz megjelenése páratlan és elegáns! Dobozában két krokodil csipesz és hőálló kesztyű, mely hozzájárul a gyorsabb és biztonságosabb munkához. A göndörítőt nem szükséges másodpercekig a hajon tartani, hisz feltekerés után azonnal el is engedhetjük a hajtincset.

Golden Curl – 5 részes (5P Curler) göndörítő szett

Prémium 5 részes hajgöndörítő, mellyel 5 különböző vastagságú loknit készíthetünk. Ezek a fejek könnyen cserélhetőek, melyek méretei a követezőek: 9-18mm, 19mm, 19-24mm, 25mm, 32mm-es. Dobozában 2 krokodil csipesz és egy hőálló kesztyű. A fejek cseréje a készülék oldalán található gomb megnyomása után kivitelezhető, ezzel gátolva a használat közbeni elmozdulását. Pillanatok alatt 200fokra felmelegedő tourmalin kerámia hajsütővel rendelkezik, mely negatív ion technológiával kiküszöböli a haj statikusságát. Az infravörös hőtechnológia pedig a korábbiakban leírt módon védi és belülről melegíti fel a haj szerkezetét, nedvességtartalmát védve.

Golden Curl – Vezeték nélküli, akkus (Cordless) hajegyenesítő

Exkluzív, kompakt, hordozható egyenesítő, mely különösen ajánlott utazáshoz, hisz akkumulátorának köszönhetően bárhol használható, mivel nem szükséges működéséhez áramforrás. Professzionális kerámia bevonatú, alumínium, lebegő lemezekkel kapható, a tökéletes egészséges egyenes hajért. Infravörös hőtechnológiájának köszönhetően a hajat belülről melegíti fel, ezzel óvva a haj szerkezetét a magas hő roncsoló hatásától. Digitális kijelzőn beállíthatjuk a megfelelő hőmérsékletet, amelyet akár 220fokig is szabályozhatunk. Oldalán gombok segítségével bekapcsolható és a fel-le gomb segítségével szabályozható a kívánt hőmérséklet. A kijelzőn folyamatosan nyomon követhető az aktuális hőmérséklet felmelegedéskor. Az akkumulátor teljes töltöttség után 2 órát képes működni, melyről a két újratölthető minőségi lítium elem gondoskodik. Ezen a készüléken található egy kapcsoló, mellyel a lapokat teljesen csukott állapotba tarthatjuk, így használat után azonnal táskába helyezhető anélkül, hogy ott bármit megégetne! A készülék töltésekor egy piros led folyamatosan villog, mely közben a kijelzőn Chr-jelzés látható, ezzel jelezve, hogy a készülék töltöttség alatt van. Teljes töltöttségkor a piros led villogása megáll, az folyamatosan világít, eközben a kijelzőn a FUL felirat látható.