Kedves Fodrász kollégák és tanulók!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel 2022.január 22, szombaton megrendezésre kerül HAJHOSSZABBÍTÓ tanfolyamunk Szegeden, ahol a hajhosszabbítás legkorszerűbb technikái kerülnek elméleti és gyakorlati bemutatásra.

A képzést Gellai Katalin, a híres Dévaványa Fodrász Szakképző Iskola oktatója tartja, mely 2019-ben az ÉV NYERTES ISKOLÁJA címet is elnyerte. Tanítványai a magyar fodrász versenyek érmes helyezettjei konty és fonás kategóriákban!

Bemutatásra kerül a hőillesztés és gyűrűs technika egyaránt, emellett oktatónk nagy hangsúlyt fektet az újra keratinozás és visszaillesztés gyors és precíz módjának elsajátítására is.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzés is, melyhez cégünk biztosítja a szükséges eszközöket, kellékeket, póthajat. A gyakorlat elvégzéséhez babafej szükséges, melyet mindenképp hozz magaddal a képzésre!

Prémium, vietnámi póthaj kínálatunkat illetve hajhosszabbító kiegészítőinket személyesen budapesti üzletünkben, illetve webshopunkon keresztül utánvétellel vásárolhatod meg.

Figyelmetekbe ajánljuk póthaj ápolásra kiemelkedő minőségi termékeinket is, melyek biztosítják a haj védelmét, hidratáltságát, szépségét, ezzel hosszú időre megőrizve a póthaj minőségét és élettartamát.

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről Certifikációt állítunk ki!

Oktatás időpontja: 2022. január 22 szombat, 9 óra

Tanfolyam díja: 35.000 Ft – szerződött partnereknek 25.000 Ft

(partner programunk keretében mindössze éves bruttó 300.000 Ft értékű vásárlást kell teljesíteni szerződés szerint, csak Cocochoco termékek esetén bruttó 400.000 Ft)

A tanfolyam összegét a visszaigazoló e-mailben küldött számlaszámra kérjük átutalni, vagy befizetheted személyesen üzletünkben is!

Sok szeretettel várunk tanfolyamunkon! Gyere és tanulj Velünk a legjobb oktatóktól, a legújabb trendeket és technikákat!

 

Cocochoco-Raywell-Lothmann Hungary csapata

 

Jelentkezés:

  Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerhez kötelező adatok:

  Felnőttképzési Intézményi Nyilvántartási Szám: FKB/2021/002120

  Oktatás időpontja:

  2022 Január 22. (szombat) 9:00

  Várható időtartam: 5 óra

  Helyszín:

  Tanfolyam helye: 6725 SzegedFaragó utca 16. Titti Szépségszalon

  A képzésre jelentkezni a lap alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák