Felnőttképzési Intézményi Nyilvántartási Szám: FKB/2021/002120

Oktatás időpontja:

2022 Január 29. Szombat 10:00

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett

Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

2 szintes teremgarázsban a parkolás ingyenes, második emeleten gyerekmegőrző is található, továbbá éttermek széles választékban

Kedves Fodrász Barátaink!

Kis csoportos Konty- és Fonás Technikák bemutatóra invitálunk Benneteket, ahol lépésről lépésre tanulhatjátok meg az elkészítését, az Afro- Holland- Twist- fonásoknak, illetve kontyoknak, méghozzá neves oktatónkkal, Gellai Katával, aki a híres Dévaványa Fodrász Szakképző Iskola oktatója, mely 2019-ben az ÉV NYERTES ISKOLÁJA címet is elnyerte. Tanítványai a magyar fodrász versenyek érmes helyezettjei konty és fonás kategóriákban!

A workshopon Gellai Kata segít Neked elsajátítani a legnépszerűbb, mai trendhez igazodó fonási technikákat és bevezet a konty készítés rejtelmeibe. Kezdők és haladók jelentkezését is várjuk egyaránt, mivel a képzés kis létszámú gyakorlati képzés, így mindenkire sok idő jut az egyéni és közös gyakorláshoz is.

Bemutatónkra eszközöket, fésűt, csatokat, gumikat, babafejet hozz kérlek magaddal! Amennyiben nem tudsz babafejet hozni, nálunk vásárolhatsz szőke vagy barna emberi hajú babafejeink közül melynek ára 24.050.-forint, vagy kérlek hozz magaddal modellt!

Részvételi díj: 25.000 Ft

 • szerződött partnereinknek 15.000 Ft (partner programunk keretében mindössze éves bruttó 300.000 Ft értékű vásárlást kell teljesíteni szerződés szerint, csak Cocochoco termékek esetén bruttó 400.000 Ft)

A részvételi díjat a visszaigazoló e-mail-ben küldött számlaszámra kérjük előre átutalni, vagy személyesen is rendezhető üzletünkben nyitvatartási napokon.

A résztvevőknek a bemutató elvégzéséről CERTIFIKÁCIÓT állítunk ki!

Hogy ez a pár óra kellemesen teljen, a bemutató alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel.

A helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

Várunk Benneteket Szeretettel!

 

 

Maximális létszám: 8 fő

Jelentkezés:

  Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerhez kötelező adatok:

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák