Bemutató időpontja:

2022 Január 30. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center Keleti Szárny,földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (az állatpatika mellett)

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász Barátaink!

Megnyitja kapuit az INGYENESEN ELÉRHETŐ Lothmann Paris márkánkat bemutató workshopunk, ahol bevezetünk Titeket francia prémium termékcsaládunkba.

A workshopot Szabó István cégünk Művészeti Vezetője tartja, a 2019-es Kárpát Kupa aranyérmes bajnoka és összetettben 2019-es magyar bajnok, nem mellesleg a 2020-as OMC Hairworld Fodrász Világbajnokságon összesítettben legjobb helyezést elérő magyar versenyző!

A francia divatot a kifinomultsággal nőiességgel azonosítjuk. Nincs ez máshogy a Lothmann Paris professzionális hajfestékek és hajápolási termékeket gyártójánál. A márka megalkotója Thyerry Lothmann többszörös díjnyertes világbajnok mesterfodrász, aki maga is trendteremtő. Saját márkáját 1983- ban indította el.

A Lothmann Paris professzionális termékeit használó és megismerni kívánó fodrászoknak ajánljuk a képzést, mert a márka folyamatosan fejleszt és mindig valami újdonsággal rukkol elő, hogy a lehető legkreatívabbak legyenek a fodrászai!

A bemutató közel 6 órát ölel fel, melyen szőkítés mesterfokon témakörben prezentál elméletben és gyakorlatban is neves oktatónk, és egy gyönyörű hajat fest meg a fodrász közönség előtt. Emellett francia hajápoló és finish termékeink teljes tárházát és Lothmann Paris mélyhidratáló-regeneráló kezelésének fortélyait is megosztja a résztvevőkkel.

Részvételi díj: INGYENES

 

Minden résztvevőnek EXTRA MEGLEPETÉSSEL kedveskedünk: 1 db szabadon választható francia Lothmann Paris krémhajfestéket és 1 db Raywell BIO Hidra ampullát adunk ajándékba!

 

Helyszínen vásárlásra is van lehetőség!

Hogy ez a pár óra kellemesen teljen, a bemutató alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel.

Várunk Benneteket Szeretettel!

 

Jelentkezés:

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák