Hidra szőkítés és pasztell hajszín festése júli 17
Oktatás időpontja:
2021 Július  17. (Szombat) 10:00
Várható időtartam: 6 óra
Helyszín:
Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. Asia Center, Keleti Szárny, földszint, az állatpatika mellett
Telefon:0670 66 77 867

Kedves Fodrász Barátaink!

 

Szeretettel várunk Benneteket legújabb és legmodernebb hajfestési technikánkat bemutató képzésünkre, ahol a szőkítés, illetve a pasztell hajszín lesz a porondon! Bemutatónk tematikája, a HIDRA SZŐKÍTÉS ÉS PASZTELL HAJSZÍN FESTÉSE!

 

A tanfolyam bemutató mestere Szabó István, Lothmann Paris, Művészeti Vezetőnk, aki Nemzetközi- illetve többszörös Magyar Bajnok Mesterfodrászunk, valamint az OMC Hairworld 2020 összesített legjobb magyar helyezettje. István hétről hétre megújuló trendekkel és technikákkal készül a kedves érdeklődőknek, akinek tanfolyamai rengeteg érdeklődőt vonz magával.

 

Lothmann Paris prémium francia márkánkkal, illetve az olasz BIO Raywell termékeinkkel mutatja be legújabb technikáját, illetve a tanfolyam folyamán gyakorlatban és szóban is megosztja Veletek tapasztalatait, tudását, mindezt családias hangulatban.

 

A Hidra szőkítés és Pasztell hajszín festése tanfolyamunk alatt István egy olyan speciális módszerrel világosítja fel, illetve szőkíti ki modellünk haját, mely teljesen megtisztítja a hajat és a fejbőrt, illetve kíméletesen távolítja el a pigmenteket, így a haj szerkezetét védve és megtartva. A hajat és a fejbőrt megtisztítva ezzel a fémektől, így egy teljesen tiszta fejbőrt, és hajat kapunk. Ezután a Raywell BIO termékei segítségével feltölti és felápolja a hajat, méghozzá a Raywell BIO Hidra maszk és ampulla komplexével, majd a Lothmann Paris prémium krémhajfestékkel csodás pasztell hajszínt varázsol a hajnak, amely szintén ápoló hatású Argán olajat tartalmaz. Végezetül egy gyönyörű pasztell árnyalatú, egészséges, ápolt hajkoronát kapunk.

 

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről OKLEVELET állítunk ki!

 

A tanfolyamon minden résztvevőnknek, 1db ajándék Lothmann Paris premium hajfestékkel és 1db BIO Raywell ampullával kedveskedünk!

 

 

Tanfolyam díja:

 

-25.000 Ft – szerződött partnereknek 15.000 Ft

(szerződött partnerünkké éves 300e Ft forgalom vállalása esetén válhatsz)

 

A férőhelyek száma korlátozott – maximum 12 fő, ezért foglaló ellenében biztosított az oktatáson való részvételed. A foglaló összege 5.000 Ft, mely levonásra kerül a tanfolyam árából.  A foglaló összegét, a visszaigazoló e-mail-ben küldött számlaszámra kérjük befizetni, vagy befizetheted üzletünkben!

 

Időpont: 2021.07.17, szombat, 10:00

 

Helyszíni vásárlásra lehetőség nyílik, fodrász áron, azaz 35% kedvezménnyel!

(Partneri szerződés esetén  a kedvezmény 40%)

 

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel, hogy még otthonosabban és kellemesebben érezzétek magatok Nálunk!

Sok szeretettel várunk tanfolyamunkon! Gyere és tanulj Velünk a legjobb oktatóktól, a legújabb trendeket és technikákat!

 

Cocochoco-Raywell-Lothmann Hungary csapata

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák