Bemutató időpontja:

2022. Július 2. (Szombat) 10:00 

Várható időtartam: 5-6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti szárny földszint (Kövesd a Cocochoco,Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász Barátaink!

 

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő ”Kezdő” és ”Tapasztalt” Fodrász Kollégát, a sokatok által ismert és kedvelt Raywell márkánk INGYENES Termékbemutatójára!

 

A Nők millióinak álma valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó cég kizárólag professzionális termékeket állít elő, tehát csak az exkluzív kereskedelmi forgalomban találhatóak meg.

 

A legkeresettebb termékcsaládja a gyógyhatású BIO termékcsalád, amelynek termékei minden fejbőr- és hajproblémára megoldást nyújtanak. A Raywell BIO termékeknek nemzetközi szinten elismert, meghatározó szerepe van ma már a hajgyógyászatban, és a minőségi hajápolásban.

 

A Raywell hajkezelései, melyeket prezentálunk a bemutatóinkon igen népszerűvé váltak a fodrászok és a vendégeik körében!

Figyelem, mert az eddig ismert kezeléseken kívűl MOST további két ÚJ KEZELÉST is bemutatunk, amelyek garantáltan a 2022-es év legújabb trendi hajkezelései lesznek!

 

A bemutatót Okleveles Szakoktatónk, Gellai Kata tartja, aki a Dévaványa Fodrász Szakképző Iskolának – mely az ország egyik leghíresebb szakképző iskolája és 2019-ben elnyerte az “ÉV ISKOLÁJA” címet is – elismert szakoktatója. Katával már sok-sok éve dolgozunk együtt, így többen közületek már személyesen is találkozhattak vele a nagy sikert elért Fonás- és Kontytechnikák bemutatóinkon.

 

Az esemény fő témája a Raywell két legújabb kezelése:

 

– RAYWELL LUMIN HAIR- HAJLAMINÁLÓ KEZELÉS, TERMOAKTÍV TERMÉKCSALÁD, TÜKÖRFÉNYHATÁSSAL

 

-RAYWELL NANO TECH BOTOPLEX- HAJSZERKEZET HELYREÁLLÍTÓ, VÉDŐ, ERŐSÍTŐ ÉS HIDRATÁLÓ KEZELÉS

 

Az előadás további témái lesznek a korábban említett sikertermékeink is:

 

– a RAYWELL BIO TERMÉKEK bemutatása

 

– valamint egy RAYWELL COLORPLEX 3in1 PROFESSZIONÁLIS HAJFESTÉK alkalmazásával történő hajfestést is láthattok majd Katától, aki közben hasznos tanácsokat és recepteket is megoszt veletek, hogy megismerjétek eme kiváló ár-érték arányú hajfestékünket

 

A bemutató interaktív, várható időtartama 6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

 

Minden résztvevő számára EXTRA AJÁNDÉKCSOMAGGAL készülünk, melynek tartalma 1 db szabadon választható olasz Raywell Colorplex 3in1 regeneráló- és ápoló hajfesték és 1 db Raywell BIO Hidra ampulla!

A bemutató alatt aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel kedveskedünk, hogy még kellemesebbé tegyük számotokra a velünk töltött időt!

A helyszínen vásárlásra is lehetőséget biztosítunk!

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

 

Jelentkezés:

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák