Oktatás időpontja:

2021 Június 20. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center Keleti Szárny,földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (az állatpatika mellett)

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász Barátaink!

 

Megnyitja kapuit az INGYENESEN ELÉRHETŐ Lothmann Paris márkánkat bemutató képzésünk, ahol bevezetünk Titeket francia prémium termékcsaládunkba.

Az oktatást Szabó István cégünk Művészeti Vezetője tartja, a 2019-es Kárpát Kupa aranyérmes bajnoka és összetettben 2019-es magyar bajnok, nem mellesleg a 2020-as OMC Hairworld Fodrász Világbajnokságon összesítettben legjobb helyezést elérő magyar versenyző!

A francia divatot a kifinomultsággal nőiességgel azonosítjuk. Nincs ez máshogy a Lothmann Paris professzionális hajfestékek és hajápolási termékeket gyártójánál. A márka megalkotója Thyerry Lothmann többszörös díjnyertes világbajnok mesterfodrász, aki maga is trendteremtő. Saját márkáját 1983- ban indította el.

A Lothmann Paris professzionális termékeit használó és megismerni kívánó fodrászoknak ajánljuk a képzést, mert a márka folyamatosan fejleszt és mindig valami újdonsággal rukkol elő, hogy a lehető legkreatívabbak legyenek a fodrászai!

A tanfolyamon többek között szó lesz, a Lothmann Paris Blondes & Shades ammónia mentes termékünkről, ami csak nálunk található meg, mely 8 féle árnyalatban pompázik. Illetve megismerkedhettek a Lothmann Paris United Origin Növényi Organikus Porhajfestékkel is.

A bemutató közel 6 órát ölel fel, mely nem csak érdekes és információkkal teli lesz, de még interaktív is!

A férőhelyek száma korlátozott – maximum 20 fő , ezért foglaló ellenében biztosított az oktatáson való részvételed. A foglaló összege 5000 Ft, mely helyszínen visszaigényelhető vagy levásárolható. Amennyiben nem megoldható a foglaló előre utalása, úgy ezt jelezd nekünk e-mailen, vagy telefonon.

 

Helyszínen vásárlásra is van lehetőség!

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel.

 

Várunk Benneteket Szeretettel!

 

Jelentkezés:

  Menü
  Close

  Kosaram

  Close

  Kedvencek

  Recently Viewed

  Close

  Close

  Kategóriák