❤Kedves Fodrász Barátaink!❤

💁‍♀️Szabó István, Művészeti Vezetőnk,  Nemzetközi- és Magyar Fodrász Bajnokunk, legújabb technikájának Bemutatójára invitálunk benneteket.

✨Ahogy már megszokhattátok, István mindig valami újjal, valami egyedivel és izgalmas technikával kápráztat el Bennünket.

👌Most se lesz ez másképp, ugyanis bemutatásra kerül a DECOUPAGE festési technika, mely szintén egy francia vonalat képvisel majd.

🌈István különböző speciális színátmenetet készít majd ezzel a nagyon izgalmas technikával, melyről azt is fontos elmondani, hogy könnyen elsajátítható bárki számára!

💖Nagyon látványos, újszerű ez a technika! A színek koptatott hatásban jelennek meg egymáson, és így képeznek harmóniát egymás között.

💕Ez a koptatott francia a stílus, a színek játéka lesz! A hajkorona tövén metál színek jelennek meg, melyből többféle színátmenet készül a haj végei irányában. A technika elkészíthető bármilyen színű hajon, és bármilyen színű haj készíthető vele.😉

Jelentkezni itt tudtok (lejjebb) vagy megtehetitek Telefonon 06 70 66 77 867, illetve e-mailben az info@cocochocopro.hu

Oktató: Szabó István, Nemzetközi- és Magyar Fodrász Bajnok

Időpont: 2020. június 21. (vasárnap)10:00

Az oktatás díja: 10.000ft (partnereknek félár)

                          vagy a helyszínen 50.000ft értékű vásárlás esetén

                         INGYENES a tanfolyam😉

Helyszín: Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. Asia Center, Keleti Szárny, földszint (kövesd a tappancs nyomokat)

 

Jelentkezés:

Oktatás időpontja:

2020 június 21. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Új Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center Keleti Szárny,földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (az állatpatika mellett, kövesd a tappancs nyomokat)

Tel: 06706677867

Viewed
Menü
Close

Kosaram

Close

Kedvencek

Recently Viewed

Close

Örülünk, hogy itt vagy!

A regisztráció típusairól itt olvashatsz.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Már regisztráltál?

Close

Kategóriák