Felnőttképzési Intézményi Nyilvántartási Szám: FKB/2021/002120

Oktatás időpontja:

2022. Június 25. Szombat 10:00 

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Helyszín: Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont

AsiaCenter, Keleti szárny földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.  (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

Kedves Fodrász Barátaink!

Szeretettel meghívunk Titeket Esküvői és Alkalmi Frizurák, Konty és Fonás Képzésünk eseményére, melyen a hajszobrászat alapjait, esküvői és alkalmi hajviseletek fortélyait sajátíthatják el a résztvevők.

A bemutatót Okleveles Szakoktatónk, Gellai Kata tartja, aki a Dévaványa Fodrász Szakképző Iskolának – mely az ország egyik leghíresebb szakképző iskolája, 2019-ben elnyerte az “ÉV ISKOLÁJA” címet is – elismert szakoktatója. Tanítványai a hazai fodrászversenyeken konty és fonás kategóriában dobogós helyezéseket elért fodrász tanulók!

A képzésen izgalmas konty és fonás variációkat, letisztult és egyedi hajkölteményeket tanulnak meg a résztvevők lépésről lépésre, melyek esküvői és különleges események alkalmával magabiztosan viselhetők.

Bemutatónkra mindenki magának biztosítja az eszközöket: fésűt (stílfésű és kontyfésű), csatokat, gumikat, kontybetétet, hajhálót, hajvasalót, hajsütővasat, babafejet (babafejtartót)! Amennyiben nem áll rendelkezésre babafej, úgy kérünk hozzatok magatokkal modellt!

Abban az esetben, ha valakinek nem áll módjában hozni babafejet és modellt sem, úgy a helyszínen vásárolható szőke, sötét szőke emberi hajú babafej, illetve asztali babafejtartó és állvány is!

Részvételi díj: 35.000 Ft

A részvételi díjat előre kérjük befizetni a visszaigazoló e-mailben küldött számlaszámra, vagy személyesen az üzletünkben nyitvatartási időben!

A résztvevőknek a bemutatón való részvételről CERTIFIKÁCIÓT állítunk ki!

Annak érdekében, hogy ez a pár óra kellemesen teljen, a bemutató alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel.

A helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

Várunk Benneteket Szeretettel!

Maximális létszám 8 fő! A jelentkezési lap az oldal alján érhető el!

 

 

Jelentkezés:

  Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerhez kötelező adatok:

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák