Hajhosszabbítás Képzés

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. augusztus 1 -én, szombaton, kezdetét veszi idei második hajhosszabbító tanfolyamunk, ahol a hajhosszabbítás fortélyai, technikái kerülnek elméleti és gyakorlati bemutatásra.
Tapasztalt , 15 éve a szakmában dolgozó kiváló oktatónk, Jánosi Gyula , aki profizmusáról és szakmája iránti lelkesedéséről az ország több pontján, sok száz fodrász oktatásával tanúbizonyságot tett a hajhosszabbítás tudományában.
A tanfolyamon bemutatásra kerül a hőillesztés technika,kristálykeratinnal és keratin rúddal egyaránt, illetve a  manapság népszerűvé vált gyűrűs technikák, a mikro- és nanogyűrűs egyaránt. A képzésen Jánosi Gyula nagy hangsúlyt fektet az újra keratinozás és visszaillesztés gyors és precíz módjának elsajátítására is.
A tanfolyam gyakorlati képzés, miden résztvevő külön babafejen végzi el, tanulja meg a feladatokat. A képzéshez cégünk biztosítja a szükséges eszközöket, kellékeket, póthajat, és igény esetén a babafejet is. A babafej bérlési díja 2.000 Ft.
A képzés végén lehetőség lesz sokszínű póthaj kínálatunkat illetve hajhosszabbító kiegészítőinket is megtekinteni, illetve azokból vásárolni is..

A képzés elvégzéséről cégünk oklevelet állít ki!

Március elsején költöztünk a új bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Asia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, új üzletünk és oktató termünk luxus kialakítása el fogja nyerni tetszéseteket, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat. 🙂 Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázsban hagyhatod szeretett autódat, ahol elektromos töltőállomás is található, második emeleten gyerekmegőrző és játszóház található , ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Tanfolyam díja:-34.900 Ft, melyből szerződött partnereinknek 50% kedvezményt biztosítunk!(partnerünk éves 300e Ft forgalom vállalása szükséges csupán)

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft foglaló előre utalása. Az utalást kérjük hogy az alábbi számla számra küldjétek:
Cég név: Cocochoco-Raywell KftBankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)Megjegyzésbe írjátok be: fodrász neve, tanfolyam időpontja

Jelentkezés: itt az oldal alján

Téged is várunk képzésünkre! 😉😉😉

Maximális létszám: 8 fő

 

Jelentkezés:

Oktatás időpontja:

2019 Augusztus 1. (Szombat) 11:00

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Új Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center, Keleti szárny földszint

1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (kövesd a tappancs nyomokat)

Tel: 06706677867

Viewed
Menü
Close

Kosaram

Close

Kedvencek

Recently Viewed

Close

Örülünk, hogy itt vagy!

A regisztráció típusairól itt olvashatsz.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Már regisztráltál?

Close

Kategóriák