COCOCHOCO GOLD

A COCOCHOCO Gold hajkezelés különleges, fejlett keratin-alapú hajkezelési eljárás, amely a haját simává, egyenessé és ragyogóvá varázsolja. A COCOCHOCO Gold anélkül adja vissza a hajnak az eredeti egészséges állapotát, hogy azt folyamatosan kondicionálni kellene. A folyékony 24 karátos arany csökkenti a haj statikus elektromosságát és a haj vízfelszívási folyamatát, így védve a nedvességtől, a sós víztől és az esőtől. A COCOCHOCO Gold nem változtatja meg a haj felépítését, mindössze elősegíti a legjobb formáját. A kezelés alkalmazása egyszerű és bármely hajtípusra alkalmazható, így a vegyszeresen kezelt haj esetében is. A haj hosszától és vastagságától függően a kezelés 1,5 és 3 óra közötti időt vesz igénybe. A termék alkalmazását követően 220°C-os hajvasalóval vasalja át a hajat. Ezt azért alkalmazzuk, hogy megtartsuk a haj nedvességtartalmát, így idézve elő a hosszan tartó ragyogást.

COCOCHOCO ORIGINAL KERATIN

A COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.

A COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Original Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék használatát követően a hajat 220°C-os lapos hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra. Javasoljuk, hogy a keratinos kezelés után haját Cocochoco hajápolási termékeinkkel gondozza és biztosítson haja számára hosszan tartó hatást.

COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő 1000ml / 250ml

COCOCHOCO PURE KERATIN

A COCOCHOCO Pure a hajnak még nagyobb lágyságot és csillogás biztosít, hosszan tartó hatással. A nagy arányban természetes keratin-fehérjét tartalmazó Cocochoco pure összetételét kifejezetten a nagyon sérült haj helyreállítására állították össze. Az olyan tiszta és természetes összetevők, mint a tiszta szilikon vagy a semleges víz biztosítják, hogy a keratin behatolhasson a haj tüszőibe, helyreállítsa a haj szerkezetét és újjáépítse a hajrétegeket. A tiszta összetevők használata által a hajvasalás alatt nem keletkezik gőz. A COCOCHOCO Original keratinos hajkezelés egy egyedi, fejlett eljárás, amely a fakó, károsodott hajat fényessé, egyenessé, simává és ragyogóvá varázsolja. Mint azt a korábbiakban említettük, a kezelés legfontosabb alapja a keratin (a hajban, körömben és a bőrben található legfőbb fehérje). A keratin természetes tápanyagforrás, amely a haj számára visszaadja a képességet, hogy önmaga visszaállítsa fényességét, vitalitását, kondicionáltságát és puhaságát. A COCOCHOCO PURE original keratinos hajkezelés anélkül egyenesíti ki a hajat, hogy megváltoztatná a szerkezetét. Ez a kezelés bármilyen típusú hajra alkalmazható – kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, melírozott és szőkített) hajra egyaránt. Alkalmazása 1,5-3 órát vesz igénybe a haj vastagságától és hosszától függően.

COCOCHOCO Pure – Pure Keratin 1000ml / 250ml

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák