Kedves Fodrász Barátaink!

Megnyitja kapuit az INGYENESEN ELÉRHETŐ Raywell márkánkat bemutató képzésünk, ahol bevezetünk benneteket az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BIO termékcsaládunkba, mely napjaink legfelkapottabb problémáira nyújt megoldást, a különböző fejbőr és hajproblémákra, mindezt BIO összetevők hozzáadásával.

A híres-neves Intercosmetics Milano gyárából újonnan megjelenő Raywell Colorplex festékei is napi terítékre kerülnek, méghozzá egy modell haján, ahol megmutatja páratlan színeit és különleges összetevőinek kedvező hatását.

Nem mehetünk el a legújabb, legdivatosabb és legütősebb anyagok bemutatása mellett sem! Színre lép a Raywell HAIRGOLD BOTOX hajfeltöltő kezelés is, mellyel csodásan dús és volumenizált hajat varázsolunk egy modellünknek!

A tanfolyam bemutató mestere Majár Kriszta nemzetközi technikusunk lesz, aki az új Bemutatóközpontunk Oktatótermében vár benneteket, az Ázsia Center, Keleti szárnyának földszintjén!

A bemutató közel 4 órát ölel fel, mely nem csak érdekes és információkkal teli lesz, de még interaktív is! Ezalatt üdítőt, kávét, édességeket és aprósüteményeket szolgálunk fel Nektek, hogy ne az éhségre koncentráljatok 😉

Az épület alatt 2 szintes, ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással. Az épület második emeleten gyerekmegőrző és játszóház található, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk!

Bemutató kezdésének időpontja: 2020 március 29. reggel 10 óra

Várunk szeretettel erre az ingyenes bemutatónkra is, mint ahogy neves oktatóink további számos képzéseire!

 

Jelenkezés:

 

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary ÚJ Bemutató Terem és Oktató Központ, Ásia Center, Keleti Szárny, Földszint (kövesd a tappancs nyomokat)  1152 Budapest, Szentmihályi út 167.

[/vc_column]
Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák