Oktatás időpontja:

2020 március 8. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. Ázsia Center, Keleti Szárny, földszint (kövesd a tappancs nyomokat)

Telefon:0670 66 77 867

Sötét hajszín eltávolítása, 8 árnyalat világosítás 2 óra alatt – Szabó István Nemzetközi Bajnok Mesterfodrásszal

Hogyan lehetséges 8 árnyalatot eltávolítani 2 óra alatt úgy, hogy a haj szerkezete ne sérüljön? Gyere el és győződj meg róla saját szemeddel, és Te is sajátítsd el ezt a technikát! Szabó István nagy sikerű képzésének ismétlése!

 Vasárnap 10 órai kezdéssel Raywell és Lothmann Paris Premium termékek használatával gyakorlati képzést tart Mesterfodrászunk, melynek témája a mesterséges pigment eltávolítása lesz, úgy, hogy a haj állaga, szerkezete ne roncsolódjon semennyit. Az oktatást Szabó István tartja Janik Zsuzsi technikussal. Szabó István, cégünk Művészeti Vezetője, a 2019-es Kárpát Kupa aranyérmes bajnoka és összetettben 2019-es magyar bajnok! Nekünk nagyon fontos, hogy a szakma legkiemelkedőbb oktatóinak segítségével ti is a szakma legjobbjaivá váljatok!

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről Oklevelet állítunk ki!

Március elsején költözünk a vadonatúj bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Ázsia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol garantáljuk, hogy kellemesen fogjátok érezni magatokat. 🙂 Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, első emeleten gyerekmegőrző és játszóház , ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett (kövesd a tappancs nyomokat) ÚJ Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

Tanfolyam díja:

-15.000 Ft, melyből szerződött partnereinknek 50% kedvezmény,

-vagy 50.000Ft értékű vásárlási kupon, mely 100%-ban levásárolható üzletünkben vagy webshopunkban!

A tanfolyamra jelentkezni az oldal alján a jelentkezési adatlapot kitöltve tudsz. Előleget a tanfolyamra nem kérünk, a tanfolyam díját helyben tudod kifizetni, de megkérünk, hogy ha jelentkezésed után valami oknál fogva mégsem tudnál jönni, mindenképp jelezd nekünk, mert fontos tudnunk a pontos létszám miatt! Ezt előre is köszönjük!

Jelentkezés: itt az oldal alján

Az oktatásra modellt, babafejet, eszközöket nem kell hozni!

Téged is várunk szeretettel! 😉😉😉

A tanfolyam díja:

Részvételi díj: 15.000Ft
Szerződött partnereinknek féláron! (Szerződött partnerünkké havi min 25e Ft vásárlása felett válhatsz)

Maximális létszám: 16 fő

Jelentkezés:

Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák