COCOCHOCO KERATIN HAJREGENERÁLÓ MASZK

A COCOCHOCO KERATINOS MASZK által te is élvezheted a gazdag és tiszta keratin páratlan hatását. Különleges formulájának köszönhetően megbirkózik a nagyon sérült haj helyreállításával is. Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronával tündökölhess. A maszk magas gyártási technológiával rendelkezik, mely során semmilyen káros anyag nem került a termékbe. Ennek köszönhetően létrehoztunk egy magas minőségű professzionális terméket, mely igazi luxust nyújt a te hajadnak is.

Ezt a keratinos maszkot kifejezetten ajánljuk azoknak is, akik átestek a COCOCHOCO KERATINOS TARTÓS HAJKEZELÉSEN vagy a COCOCHOCO 4 LÉPCSŐS HAJÚJRAÉPÍTÉSEN és szeretnék megőrizni a hajegyenesítés hosszantartó, gyönyörű hatását. Ezzel a keratinos maszkkal fokozatosan pótolhatod és bent tarthatod a keratint hajadban.

Tökéletes ápolást nyújt számodra is, ha póthajjal rendelkezel, ugyanis a felrakott haj fokozott ápolást igényel. Ezzel a keratinos maszkkal biztosíthatod tökéletes puhaságát, így hosszan élvezheted gyönyörű hajkoronád, emellett saját hajad ápoltságát is nagy mértékben javíthatod.

Ajánlott: minden hajtípusra, károsodott vagy erősen roncsolt hajra is, Cocochoco keratinos hajegyenesítés utáni hajápolásra, póthajjal rendelkezők számára. 

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

 

COCOCHOCO CERAMIDE HAJSZÍNMEGTARTÓ MASZK

Extra hosszan tartó gyönyörű hajszín?

COCOCHOCO Ceramide – Keramidos Hajszínmegtartó Maszk segítségével ez sem lehetetlen! Használd te is ezt az ápoló maszkot, ha festett vagy színezett hajjal rendelkezel, és eleged van, az állandó hajfestésből. Hatóanyagának köszönhetően mélyen a hajszálak belsejébe zárja a szín pigmenteket, ezzel megakadályozva a hajszín fakulását. Segítségével sokáig élvezheted káprázatos hajszíned, és extra ápolt és egészséges hajra tehetsz szert a maszk használatával.

Ajánlott: festett, színezett hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Sampont és a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Kondicionálót. A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Maszkot is az alábbi formákban:

Hajmosás előtt fél vagy egy órával kend fel a haj teljes hosszára, vagy a sérült területekre és hagyd hatni, majd moss hajat.

Használhatod hajmosás közben is végső lépésként. Használd nedves hajadra, hagyd hatni pár percet, majd öblítsd ki.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO CERAMIDE INTENZÍV HAJREGENERÁLÓ MASZK

Hajad töredezett és száraz? Extra ápolásra van szüksége?

COCOCHOCO Ceramide – Intenzív Hajregeneráló Maszk használatával megadhatod hajadnak mindenre, amire szüksége van a tökéletes ragyogáshoz és növekedéshez. Intenzíven hidratálja, regenerálja a sérült hajszálakat. Rengeteg hatóanyagot tartalmaz, amely segíti a regenerációját, így te is élvezheted az ápolt, pihe-puha hajkoronát. Mivel képes megszűntetni a haj töredezettségét, ezután egyre ritkábban fordulnak elő azok a fránya csomók a hajadban, melyek megkeserítik a haj kifésülését. Használatával számodra is elérhető lesz a szebb, hosszabb hajkorona.

Ajánlott: száraz, töredezett, roncsolódott hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a  COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Sampont és a  COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Kondicionálót . A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Maszkot is az alábbi formákban:

Hajmosás előtt fél vagy egy órával kend fel a haj teljes hosszára, vagy a sérült területekre és hagyd hatni, majd moss hajat.

Használhatod hajmosás közben is végső lépésként. Használd nedves hajadra, hagyd hatni pár percet, majd öblítsd ki.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO Ceramide – Hajdúsító Sampon használatával a lelapult, tartás nélküli haj a múlté már! Használatával te is szert tehetsz a gyönyörű dús, élettel teli hajkoronára. A Ceramid-komplexnek köszönhetően a hajszálak belsejébe hatolva megerősíti azokat, melytől vastagabb, rugalmasabb és élettel telibbé válik hajkoronád. Innovatív technológiájának köszönhetően hajad nem nehezedik el, így légies hatást biztosít. Hatóanyagainak köszönhetően hajad ápolt, dús, és légiesen könnyű lesz.

Ajánlott: vékony szálú, tartás nélküli hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a hajdúsító sampont nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. A tökéletes hatás érdekébe használd a COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Kondicionáló és COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Maszkot

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák