1

Oktatás időpontja:

2020 november 14. (Szombat) 10:00

Várható időtartam:  6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. Asia Center, Keleti Szárny, földszint, az állatpatika mellett (kövesd a tappancs nyomokat)

Telefon:0670 66 77 867

  • Kedves Fodrász Barátaink!

   Szabó István, Művészeti Vezetőnk, Nemzetközi- és Magyar Fodrász Bajnokunk, legújabb technikájának Bemutatójára invitálunk benneteket.

 • Ahogy már megszokhattátok, István mindig valami újjal, valami egyedivel és izgalmas technikával kápráztat el Bennünket.

 • Most se lesz ez másképp, ugyanis bemutatásra kerül a DECOUPAGE festési technika, mely szintén egy francia vonalat képvisel majd.

 • István különböző speciális színátmenetet készít majd ezzel a nagyon izgalmas technikával, melyről azt is fontos elmondani, hogy könnyen elsajátítható bárki számára!

 • Nagyon látványos, újszerű ez a technika! A színek koptatott hatásban jelennek meg egymáson, és így képeznek harmóniát egymás között.

 • Ez a koptatott francia a stílus, a színek játéka lesz! A hajkorona tövén metál színek jelennek meg, melyből többféle színátmenet készül a haj végei irányában. A technika elkészíthető bármilyen színű hajon, és bármilyen színű haj készíthető vele.

Oktató: Szabó István, Nemzetközi- és Magyar Fodrász Bajnok

Időpont: 2020. november 14. (szombat) 10:00 óra

Maximális létszám 10 fő!

A képzésre a részvételi díj:
15.000Ft – szerződött partnereinknek 50% kedvezmény biztosítunk (partnerünkké havi 25e ft forgalom vállalásával válhatsz)

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft előleg elutalása jelenkezéskor, mivel a kis létszám miatt biztosítani kell a minimum létszámot.

Az utalást az alábbi számla számra kérjük, hogy teljesítsétek:

Cocochoco-Raywell Kft.

Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)

Megjegyzésbe: Név, Szabó István képzés

Március elsején költöztünk a vadonatúj bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Asia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat. 🙂

Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, első emeleten gyerekmegőrző és játszóház, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. www.cipciripjatszohaz.hu/

Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Minden kedves részvevő fodrász 10% kedvezményt kap a Pletykafészek Kávézóban az oktatás ideje alatt!

Jelentkezés: itt az oldal alján

Téged is várunk képzésünkre! 😉😉😉

Helyszín: Cocochoco-Raywell Hungary ÚJ Oktató Központja
1152 Budapest, Szentmihályi út 167, Asia Center Földszint, az állatpatika mellett (kövesd a tappancs nyomokat)


  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák