Oktatás időpontja:

2021 Június 5. Szombat 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett

Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

2 szintes teremgarázsban a parkolás ingyenes, második emeleten gyerekmegőrző is található, továbbá éttermek széles választékban

Kedves Fodrász Barátaink!

Kis csoportos Konty- és Fonás Technikák tanfolyamra invitálunk benneteket, ahol lépésről lépésre tanulhatjátok meg az elkészítését, az Afro- Holland- Twist- fonásoknak, illetve kontyoknak, méghozzá neves oktatónkkal, Gellai Katával, aki a híres Dévaványa Fodrász Szakképző Iskola oktatója, mely 2019-ben az ÉV NYERTES ISKOLÁJA címet is elnyerte. Tanítványai a magyar fodrász versenyek érmes helyezettjei konty és fonás kategóriákban!

A tanfolyamon Gellai Kata segít Neked elsajátítani a legnépszerűbb, mai trendhez igazodó fonási technikákat és bevezet a konty készítés rejtelmeibe. Kezdők és haladók jelentkezését is várjuk egyaránt, mivel a képzés kis létszámú gyakorlati képzés, így mindenkire sok idő jut az egyéni és közös gyakorláshoz is.

Tréningünkre eszközöket, fésűt, csatokat, gumikat, babafejet hozz kérlek magaddal! Amennyiben nem tudsz babafejet hozni a tréningre, úgy nálunk vásárolhatsz szőke vagy barna emberi hajú babafejeink közül melynek ára 24.050.-forint, vagy 2.000Ft-ért bérelhetsz nálunk!

Tanfolyam díja: 15.000Ft

-szerződött partnereinknek 10.000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott – maximum 8 fő, ezért foglaló ellenében biztosított az oktatáson való részvételed. A foglaló összege 5.000 Ft, mely levonásra kerül a tanfolyam árából.  A foglaló összegét, a visszaigazoló e-mail-ben küldött számlaszámra kérjük befizetni, vagy befizetheted üzletünkben!

Helyszínen vásárlásra is van lehetőség!

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel. Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással.

Várunk Benneteket Szeretettel!

 

 

Maximális létszám: 8 fő

Jelentkezés:

  Menü
  Close

  Kosaram

  Close

  Kedvencek

  Recently Viewed

  Close

  Close

  Kategóriák