Oktatás időpontja:

2020 November 28. Szombat 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Helyszín: ASIA CENTER, KELETI SZÁRNY FÖLDSZINT, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. földszint, a kisállat patika mellett (kövesd a tappancs nyomokat) ÚJ Cocochoco-Raywell Hungary Oktató Központ és Bemutatóterem

2 szintes teremgarázsban a parkolás ingyenes, második emeleten gyerekmegőrző is található, továbbá éttermek széles választékban

Fonás technikák /Afro-, holland-, twist fonás, konty/ Gellai Katalinnal, Dévaványa Szakoktatójával

Kedves Fodrász Barátaink! 😊

Kis csoportos fonás gyakorlati tréninget tartunk Gellai Katával, a 2019-es Év Iskolája nyertes Dévaványa Fodrász Szakképző Iskola neves oktatójával!
Tanítványai a magyar fodrász versenyek érmes helyezettjei konty és fonás kategóriákban!

Tréningünkre eszközöket, fésűt, csatokat, gumikat, babafejet-,ill. modellt hozz magaddal, és Gellai Kata segít Neked elkészíteni a kívánt művet, segít elsajátítani azt a fonási technikát, amit el szeretnél megtanulni. A tanfolyamra kezdők és haladók jelentkezését is várjuk egyaránt, mivel a képzés kis létszámú gyakorlati képzés, így mindenkire sok idő jut az egyéni és közös gyakorláshoz is.

Amennyiben nem tudsz babafejet hozni a tréningre, úgy nálunk vásárolhatsz is szőke vagy barna emberi hajú babafejeink közül melynek ára 24.050.-forint, vagy 2.000Ft-ért bérelhetsz nálunk!

Téged is várunk Gellai Kata nagy sikerű képzésére!
Maximális létszám 10 fő!

A tréningre a részvételi díj:
15.000Ft – szerződött partnereinknek 50% kedvezmény biztosítunk (partnerünkké havi 25e ft forgalom vállalásával válhatsz)
A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft előleg elutalása, mivel a kis létszám miatt biztosítani kell a helyeket.

Március elsején költöztünk a vadonatúj bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Ázsia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat.

 Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, első emeleten gyerekmegőrző és játszóház, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!

Mivel a maximális létszám 8 fő, a tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft jelentkezési díj előre utalása. Az utalást az alábbi számla számra kérjük, hogy teljesítsétek:

Cocochoco-Raywell Kft.

Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)

Megjegyzésbe: Név, Fonás oktatás

Maximális létszám: 8 fő

Jelentkezés:

  Menü
  Close

  Kosaram

  Close

  Kedvencek

  Recently Viewed

  Close

  Close

  Kategóriák