raywell_logo

Büszkén mutatjuk be, a több, mint 20 éve működő olasz prémium márkánkat, a Raywellt, melynek fantasztikus termékei kizárólag Nálunk érhetőek el. Ez az olasz márka a milánói Intercosmetics gyárában született meg, mely a mai napig a legújabb technológián alapuló termékeket kínálja az elégedett közönség számára. A termékek igen magas minőséget képviselnek, a gyártási folyamatok szigorú ellenőrzés alatt zajlanak. Az Intercosmetics gyárában kutatók csoportja dolgozik azon, hogy világ szinten újdonságnak számító termékeket alkossanak. Így születettek meg a világ szinten egyedinek számító, új technológián és összetételen alapuló festékek és finish termékek. A Raywell termékek minőségi hajápolási termékek, melyeket elérhető áron kínálunk, professzionális felhasználásra, egyéb termékeit otthoni használatra is, akik ragaszkodnak a prémium minőséghez!

Ezt méltán bizonyítja, hogy 2019 Glammour Glammies szavazatai alapján 2 termék kategóriában is elnyerte az év terméke díjat hajápolás kategóriában a Cocochoco Keratinos Maszk és a Diamond olaj!

Magyarországon kizárólag nálunk kapható a Raywell 3az1-ben regeneráló professzionális hajfestéke, melynek különlegessége 3 fő komponensből áll, ennek mivoltából ez a festék unikumnak számít a hajfestékek világában:

-PLEX VÉDELMI RENDSZER/ CUTICLEX technológia révén

-3 FÉLE NÖVÉNYI KERATIN/ ARGININE, SERINE, THREONINE aminosavak

-QUINOA GYÜMÖLCS KIVONAT/ 9 féle aminosav

Bővebb tájékoztató a hajfestékről:

A festék 100ml tartalommal rendelkezik, így a piacon kapható festékekhez képest, egy doboz dupla annyi mennyiséget tartalmaz. A legújabb és legmodernebb színekben kapható (113 szín), 100%-os őszhajfedést biztosít.

A festék molekulák már mikro méretűek (mikropigmentek), így a haj sokkal nagyobb mennyiségben képes befogadni a festéket, mélyebbre jutnak a molekulák és biztosabb a tapadásuk, ennek következtében a színek élénkebbek és a festék tartósabb!

A festék Oxigentája protektorral rendelkezik, így sokkal kíméletesebb hatású, valamint fantasztikus gyümölcs illatú.

Ez a Plex és Keratin tartalom megtalálható az összes termékben, mint például BioPlex sampon és maszk, BioPlex ampulla, Dauer, Szőkítő por, Finish termékek, Hajápolási termékek.

A Raywell termékek Szulfát és Parabén mentesek!

 

Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák