COCOCHOCO nemzetközileg ismert izraeli gyártójával, az 1997 óta a nemzetközi szépségápolási piacon lévő G.R. Global Cosmetics-el fenntartott együttműködésünknek köszönhetően örömmel mutatjuk be Európában is azokat az igen jó eredményeket elért hajfiatalító termékeket, amelyek eddig nem voltak megtalálhatók ezen a piacon.

Sokévi fejlesztés eredményeképpen a COCOCHOCO vezető márkává nőtte ki magát a nemzetközi hajformázási piacon, amelyet az összetett, Keratinos módszert alkalmazó intenzív hajápoláshoz ajánlanak.

COCOCHOCO termékek bizalmat és megbecsültséget értek el, ez egyrészt a nagyon szigorú izraeli szabályozásnak köszönhető, másrészt, mert különböző, általában nehezen összehangolható tulajdonságokat tudnak egyszerre kínálni:

    • Hatékonyság: a haj tartós megújulása és megfiatalodás
    • Gyengéd és mellékhatások nélküli formula: természetes összetevők ellenőrzött és tökéletes kombinációja, amely többek között a kakaófa kivonatát tartalmazza.
    • Kézzelfogható eredmények: a kezelés megkezdését követő rövid időn belül.

COCOCHOCO magyarországi kizárólagos forgalmazója, a Pure and Simple Kft. már több, mint három éve stabilan működő, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás.

G.R. Global Cosmetics-el törétnő együttműködésünk óta, dinamikusan fejlődve bővítjük Partnereink és Vásárlóink körét. Az elmúlt években elért eredményeink tovább szeretnénk növelni, megbízható partnereink bővítésével, azok elégedettségével, és a piacion lévő stabilitásunkkal. Víziónk, hogy a Partneri kör folyamatos bővítése által a hazai Szépségipar meghatározó szereplőjévé válunk.

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák