Oktatás időpontja:

2021 Szeptember 12. (Vasárnap) 10-16 óráig

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. Földszint

Kedves Fodrász Barátaink!

Szeretettel várunk Benneteket francia Lothmann Paris Márkánk Exkluzív Kollekció Bemutatójára, melyen Szabó István Bemutató Mesterünk a festés-vágás-stylingolás magas színtű technikáját fogja megismertetni a nagyközönséggel, mindezt a Lothmann Paris prémium francia és olasz Bio Raywell márka termékek kooperációjával.

Szabó István, aki Nemzetközi- illetve többszörös Magyar Bajnok Mesterfodrászunk, valamint az OMC Hairworld 2020 összesített legjobb magyar helyezettje, hétről hétre megújuló trendekkel és technikákkal készül a kedves érdeklődőknek, akinek tanfolyamai rengeteg érdeklődőt vonz magával.

A bemutatón 3 különböző hajhosszú modellen, az arc karakterét lágyító festés- és vágás technikát mutat majd be egy interaktív oktatás keretében, mellyel egy átfogó betekintést ad minden résztvevőnek a márka használatáról, receptekről, egyediségének „titkairól”.

A résztvevőknek a tanfolyam elvégzéséről certifikációt állítunk ki!

A tanfolyamon minden résztvevőnknek, 1db ajándék Lothmann Paris premium hajfestékkel és 1db BIO Raywell ampullával kedveskedünk!

Tanfolyam díja:

-30.000 Ft – szerződött partnereknek 20.000 Ft

(szerződött partnerünkké éves 300e Ft forgalom vállalása szükséges)

A férőhelyek száma korlátozott – maximum 12 fő, ezért foglaló ellenében biztosított az oktatáson való részvételed. A foglaló összege 5.000 Ft, mely levonásra kerül a tanfolyam árából.  A foglaló összegét, a visszaigazoló e-mail-ben küldött számlaszámra kérjük befizetni, vagy befizetheted üzletünkben!

Időpont: 2021.09.12, vasárnap, 10:00

Helyszíni vásárlásra lehetőség nyílik, fodrász áron, azaz 35% kedvezménnyel!

(Partneri szerződés esetén ez a kedvezmény 40%-ra növekszik.)

Tanfolyamunk alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel, hogy még otthonosabban és kellemesebben érezzétek magatok Nálunk!

Sok szeretettel várunk tanfolyamunkon! Gyere és tanulj Velünk a legjobb oktatóktól, a legújabb trendeket és technikákat!

Cocochoco-Raywell-Lothmann Hungary csapata

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák