Hajhosszabbítás Technikák, Jánosi Gyulával (Hőillesztés kristálykeratinnal és rúddal, Mikro- és Nanogyűrű technikák)

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. szeptember 12-én, szombaton kezdetét veszi hajhosszabbító tanfolyamunk, ahol a hajhosszabbítás fortélyai, technikái kerülnek elméleti és gyakorlati bemutatásra.

Tapasztalt, 15 éve a szakmában dolgozó kiváló oktatónk, Jánosi Gyula , aki profizmusáról és szakmája iránti lelkesedéséről az ország több pontján, sok száz fodrász oktatásával tanúbizonyságot tett a hajhosszabbítás tudományában.

A tanfolyamon bemutatásra kerül a hőillesztés technika, kristálykeratinnal és keratin rúddal egyaránt, illetve a manapság népszerűvé vált gyűrűs technikák, a mikro- és nanogyűrűs egyaránt. A képzésen Jánosi Gyula nagy hangsúlyt fektet az újra keratinozás és visszaillesztés gyors és precíz módjának elsajátítására is.

A tanfolyam gyakorlati képzés. A képzéshez cégünk biztosítja a szükséges eszközöket, kellékeket, póthajat
A képzés végén lehetőség lesz sokszínű póthaj kínálatunkat, illetve hajhosszabbító kiegészítőinket is megtekinteni, illetve azokból vásárolni is.

A képzés elvégzéséről cégünk oklevelet állít ki!

Március elsején költöztünk a új bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Asia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, új üzletünk és oktató termünk luxus kialakítása el fogja nyerni tetszéseteket, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat. Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázsban hagyhatod szeretett autódat, ahol elektromos töltőállomás is található, második emeleten gyerekmegőrző és játszóház található, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. http://www.cipciripjatszohaz.hu/

Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel! Minden kedves részvevő fodrász 10% kedvezményt kap a Pletykafészek Kávézóban az oktatás ideje alatt!

A tanfolyam kis csoportos gyakorlati képzés, maximum 6 fővel tartjuk meg.
Tanfolyam díja: 34.900Ft, melyből szerződött partnereinknek 50% kedvezményt biztosítunk!
(partnerünk éves 300e Ft forgalom vállalása szükséges csupán)

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft foglaló előre utalása. Az utalást kérjük, hogy az alábbi számla számra küldjétek:

Cég név: Cocochoco-Raywell Kft Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70) Megjegyzésbe írjátok be: fodrász neve, tanfolyam időpontja
Jelentkezés: itt az oldal alján

Téged is várunk képzésünkre!

 

Jelentkezés:

Oktatás időpontja:

2020 Szeptember 12. (Szombat) 11:00

Várható időtartam: 5 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Új Bemutató Terem és Oktató Központ, Asia Center, Keleti szárny földszint

(az állatpatika mellett, kövesd a tappancs nyomokat)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06706677867

Viewed
Menü
Close

Kosaram

Close

Kedvencek

Recently Viewed

Close

Örülünk, hogy itt vagy!

A regisztráció típusairól itt olvashatsz.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Már regisztráltál?

Close

Kategóriák