Vendégekkel való kommunikációs tréning nem csak fodrászoknak!

Kedves fodrász Barátaink!
Szeretnénk meghívni benneteket egyedülálló pszichológiai tréningünkre, amit csak nálunk találhattok meg! Oktatásunk lényege, hogy segítsük munkátokat a mindennapokban, kommunikációs helyzetek kezelésében.
A kommunikáció a társadalmi élet egyik alapjelensége, amely során információt cserélünk, közlünk, folyamatosan interakcióban vagyunk egymással. Az interakciók történhetnek személyesen és egy eszköz (pl.: telefon, számítógép) segítségével is. Egy valami viszont nagyon fontos bármely módon is kommunikálunk, mégpedig az, hogy pontosan megértessük magunkat, illetve pontosan megértsék azt, amit közölni szeretnénk.

A jelenlegi rohanó világban, mindenki nagyon leterhelt, így kevésbé tudunk figyelni a megfelelő kommunikációra, kevésbé fogalmazunk egyértelműen, nem tudjuk kifejezni pontosan sem a pozitív, sem pedig a negatív érzéseinket, kéréseinket. Azokban az esetekben, ha nem jut el a megfelelő információ a másik félhez, vendéghez, kollégához stb. frusztráltak, idegesek lehetünk, ami megváltoztatja a viszonyulásunkat, az érdeklődésünket, a kommunikációnkat. Számos esetben a túl sok, nehéz információ, amelyet nem tudunk feldolgozni, egy olyan telítettséget is okozhat, amely a kiégés felé vezethet.
Ezen a tréningen információt, tudásanyagot kaphattok, amelynek segítségével felismerhetitek, ha nehézségeitek, problémátok van az adott témához kapcsolódóan.
Támogatni szeretnénk sikeres karriereteket és ehhez elengedhetetlen a jó kommunikáció!
A tréningre a részvételi díj:
15.000 Ft – szerződött partnereinknek 50% kedvezmény biztosítunk (partnerünkké havi 25e Ft. forgalom vállalásával válhatsz)
60000 Ft. vásárlás esetén ingyenes

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft előleg elutalása, mivel a létszám miatt biztosítani kell a helyeket. Az utalást kérjük, hogy az alábbi számla számra küldjétek:
Cég név: Cocochoco-Raywell Kft Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)
Megjegyzésbe írjátok be: fodrász neve, tanfolyam időpontja

Március elsején költöztünk a vadonatúj bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Asia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat.
Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, első emeleten gyerekmegőrző és játszóház, ahol gyermeked elszórakozik, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk.www.cipciripjatszohaz.hu/

  Oktatás időpontja:

  2020.09.19. Szombat 14:00-18:00

  Várható időtartam: 4 óra

  Helyszín:

  Cím: Asia Center, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169 Keleti Szárny Földszint, az állatpatika mellett

  Március elsején költöztünk a vadonatúj bemutató termünkbe, és oktató központunkba, az Ásia Center Keleti szárny földszintjére. Reméljük, el fogja nyerni tetszéseteket az új üzletünk kialakítása, ahol kellemesen fogjátok érezni magatokat.

  Close Kosaram
  Close Kedvencek
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Menü
  Kategóriák