Lothmann Paris NUTRI BLOND – PLEX BEVEZETŐ AKCIÓ

25 000 Ft

+ -

Hajkötés regeneráló és védő rendszer, cuticula záró és hajkötést rögzítő rendszer

Tökéletes védelmet nyújt minden kémiai kezelés mellett a hajnak. Legyen az szőkítés, festés, dauer vagy akár a roncsolt hajszerkezet regenerálása. Hatását molekuláris szinten fejti ki, ahol a haj károsodott diszulfidhídjait képes megvédeni, megerősíteni, vagy helyreállítani bármilyen roncsoló hatású kezelés után vagy alatt. Ezek a roncsoló hatások létrejöhetnek kémiai vegyszerek, mechanikai-, vagy hőhatás következtében. Használható kémiai kezelések alkalmával, valamint a roncsolt hajszerkezet helyreállító kezelésére!

1. Lépés-Hajkötés regeneráló és védő folyadék

Használata:

Szuper világosításhoz: Keverjünk össze 50g Szupervilágosító Lothmann hajfestéket+ 7.5ml Plex 1. lépés regeneráló folyadékot+ Lothmann Paris oxigentát. Használat után mossuk meg a hajat, lehetőleg a Lothmann 4.5 savas kémhatású After Color samponjával, majd használjuk a Lothmann Nutri Blond Sealer 2. lépését.

Szőkítésnél, hajfestésnél: Keverjünk össze 30g Lothmann United Blond szőkítő port+ 6ml Plex 1. lépés regeneráló folyadékot+ Lothmann Paris oxigentát. Használat után mossuk meg a hajat, lehetőleg a Lothmann 4.5 savas kémhatású After Color samponjával, majd használjuk a Lothmann Nutri Blond Sealer 2. lépését.

Helyreállító kezeléshez: Mossuk meg a hajat egy mélytisztító (lúgos, nyitó) samponnal kétszer. Ezután a törölköző száraz hajra, tegyünk annyi folyadékot az 1.lépésből, hogy mindenhol érje a hajat a folyadék. Majd csavarjuk be a hajat (amennyiben lehetséges, készítsünk melegítő dunsztot a hajra). Várjunk 20percet, majd mossuk ki a hajból (a legjobb egy savas 4.5 kémhatású samponnal). Ezután jöhet a második lépés!

Fontos kihangsúlyozni, hogy a szőkítési folyamat időtartama 20% megnövekedhet!

 

2. Lépés- Cuticula záró és hajkötést rögzítő krém

Használata:

Szupervilágosítás, Szőkítés és Festések alkalmával használhatjuk az egyes lépés használata után. Samponos hajmosást követően alkalmazzuk a hajon, hagyjuk hatni legalább 5 percig, majd öblítsük le.

Helyreállító kezeléshez: Az első lépés használata után mossuk meg a hajat, lehetőleg a Lothmann 4.5 savas kémhatású After Color samponjával, majd használjuk a Lothmann Nutri Blond Sealer 2. lépését. A krémes anyagot oszlassuk el a hajon, majd hagyjuk hatni 5-10percig. Ezután öblítsük ki és használjunk kondicionálót a hajra, vagy egy hajban hagyható terméket.

Kiszerelés: 2*250ml

Tömeg 508 kg
Típus

Zöld-Barnákhoz, Lila-Szőkékhez, Fehér-Legerősebb, Kék-Ammóniamentes

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Lothmann Paris NUTRI BLOND – PLEX BEVEZETŐ AKCIÓ”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Menü
Close

Kosaram

Viewed

Ezeket nézted korábban:

Close

Gyorsnézet

Close

Kategóriák