Színvédő Kezelés – Lothmann Paris – UNITED COLOR – Bevezető akció

21 600 Ft 10 800 Ft

Lothmann Paris Színvédő kezelés 

1 lépés – Lothmann Paris Színvédő sampon

2 lépés – Lothmann Paris Színvédő maszk

3 lépés – Lothmann Paris 10in1 Csoda Elixír

+ -

LOTHMANN PARIS COLOR TREATMENT

Lothmann Paris Színvédő kezelés sorozat

1 lépés – Lothmann Paris Színvédő sampon

2 lépés – Lothmann Paris Színvédő maszk

3 lépés – Lothmann Paris 10in1 Csoda Elixír

 

 1 lépésUNITED COLOR – SZÍNVÉDŐ SAMPON

A LOTHMANN PARIS, UNITED COLOR, Színvédő samponja, azon kifinomult hölgyek számára lett kifejlesztve, akik fontosnak tartják, hogy csodás hajszínük, hosszan tartó, ragyogó legyen. Színvédő tulajdonsága mellett, tökéletesen ápolja a festett hajat, mélyen táplálja és revitalizálja. Hisz mi ne szorulna jobban ápolásra, mint egy festett vagy világosított haj. Kellemes, lágy illata elrepít minket a francia életérzés világába, krémes, finom habjának köszönhetően körbe öleli a hajszálakat. Gyengéd, ugyanakkor tökéletes tisztító hatással bír a hajkoronára.

Speciális formulája, prémium összetevőkből készült, mely hűen reprezentálja a Lothmann Paris termékek magas minőségét. Ennek a speciális formulának egy fontos összetevője, a magas minőségű búza protein, mely gazdagon táplálja a hajszálak legbelső rétegeit is. Selyemprotein hatóanyaggal kombinálva, pedig megnöveli a haj volumenét, tükröződő fényt és ragyogást kölcsönöz a hajnak. A maximumot hozza ki a festett haj színéből, mert a teljesség igénye a Lothmann Paris védjegye.

Ezt a sampont úgy fejlesztették ki, hogy a legjobb ápolást biztosítsa a hajnak, a Lothmann Paris, UNITED COLOR hajfestések utáni hajápoláshoz.

A Lothmann Paris, UNITED COLOR Színvédő Samponja (1 lépés), egy 3 lépcsős színvédő kezelés sorozat tagja. Tökéletes hatása érdekében, használjuk a UNITED COLOR, Színvédő Maszkjával (2 step), valamint a UNITED COLOR, Csoda Elixír (3 step) együttesével.

Használata: Nedves hajra oszlassunk el egy diónyi mennyiséget a samponból, majd lágyan mossuk meg vele a hajat. Ha szükséges ismételjük meg a folyamatot. A végén öblítsük ki és jöhet a UNITED COLOR 2-es lépése, a Színvédő maszk. A hajmosást követően alkalmazzuk a UNITED COLOR 10in1 Csoda Elixírt, a még nedves hajra.

Kiszerelés: 250ml

 

2. lépés – UNITED COLOR – SZÍNVÉDŐ MASZK

A LOTHMANN PARIS, UNITED COLOR, Színvédő maszkja, azon kifinomult hölgyek számára lett kifejlesztve, akik fontosnak tartják, hogy csodás hajszínük, hosszan tartó, ragyogó legyen. Színvédő tulajdonsága mellett, tökéletesen ápolja a festett hajat, mélyen táplálja és revitalizálja. Hisz mi ne szorulna jobban ápolásra, mint egy festett, vagy világosított haj. Kellemes, lágy illata elrepít minket a francia életérzés világába. Lágy, krémes állagának köszönhetően, tökéletesen elterül a hajszálakon, ugyanakkor nem folyik el, így tökéletes ápolást biztosít. A maximumot hozza ki a festett haj színéből, mert a teljesség igénye, a Lothmann Paris védjegye.

Speciális formulája, prémium összetevőkből készült, mely hűen reprezentálja a Lothmann Paris termékek magas minőségét. Ennek a speciális formulának egyik fontos összetevője, a magas minőségű búza protein, mely gazdagon táplálja a hajszálak legbelső rétegeit is. Selyemprotein complex összetevője gondoskodik a haj színének hosszan tartó ragyogásáról. Gyönyörű volument ad a hajnak, segíti annak könnyed kifésülhetőségét. Összetevői hosszú távon megerősítik a haj szerkezetét, így a haj nem töredezik és gubancolódik.

Ezt a maszkot úgy fejlesztették ki, hogy a legjobb ápolást biztosítsa a hajnak, a Lothmann Paris, UNITED COLOR hajfestések utáni hajápoláshoz.

A Lothmann Paris, UNITED COLOR, Színvédő Maszkja (2 lépés), egy 3 lépcsős, színvédő kezelés sorozat tagja. Tökéletes hatása érdekében, használjuk a UNITED COLOR, Színvédő Samponjával (1 lépés), valamint a UNITED COLOR, Csoda Elixír (3 lépés) együttesével.

Használata: Samponos hajmosást követően, nedves hajra oszlassunk el, pár pumpálásnyi mennyiséget, majd hagyjuk hatni 2-5 percig, ezután öblítsük ki a hajból. Ha szükséges ismételjük meg a folyamatot. (Erősen roncsolt hajra javasolt a maszk használatának megismétlése). A hajmosást követően alkalmazzuk a Lothmann Paris 10in1 Csoda Elixírt, a még nedves hajra.

Kiszerelés: 250ml

3. lépés – UNITED COLOR- 10in1 Csoda Elixír

A LOTHMANN PARIS, UNITED COLOR, Csoda Elixírje, azon kifinomult hölgyek számára lett kifejlesztve, akik fontosnak tartják, hogy csodás hajszínük, hosszan tartó, ragyogó legyen. Színvédő tulajdonsága mellett, tökéletesen ápolja a festett hajat, mélyen táplálja és revitalizálja. Hisz mi ne szorulna jobban ápolásra, mint egy festett, vagy világosított haj. 10 csodás hatása révén tökéletes ápolást nyújt, a legkárosodottabb haj számára is.

Kellemes, lágy illata elrepít minket a francia életérzés világába. Lágy, krémes állagának köszönhetően, tökéletesen elterül a hajszálakon. A maximumot hozza ki a festett haj színéből, mert a teljesség igénye, a Lothmann Paris védjegye. A Csoda Elixír egy hajban maradó termék, így a hajba szárítva folyamatos ápolást és védelmet nyújt.

Speciális formulája, prémium összetevőkből készült, mely hűen reprezentálja a Lothmann Paris termékek magas minőségét. Ennek a speciális formulának egyik fontos összetevője, a magas minőségű búza protein, mely gazdagon táplálja a hajszálak legbelső rétegeit is. Regenerálja a száraz és sérült hajat, védi a hő okozta károsodástól. Selyemprotein complex összetevője gondoskodik a haj színének hosszan tartó ragyogásáról. Gyönyörű volument ad a hajnak. Lággyá és puhává varázsolja a hajat, megerősíti a vékony hajszálakat, és könnyen kifésülhetővé teszi. Használatával a haj könnyen formázhatóvá válik, gyorsabban szárad, és csodás ragyogást kölcsönöz a hajkoronának.

Ezt a hajban hagyható terméket úgy fejlesztették ki, hogy a legjobb ápolást biztosítsa a hajnak, a Lothmann Paris, UNITED COLOR hajfestések utáni hajápoláshoz, valamint a roncsolt haj kezeléséhez.

A Lothmann Paris, UNITED COLOR, Csoda Elixírje (3 lépés), egy 3 lépcsős, színvédő kezelés sorozat tagja. Tökéletes hatása érdekében, használjuk a UNITED COLOR, Színvédő Samponjával (1 lépés), valamint a UNITED COLOR, Színvédő Maszk (2 lépés) együttesével.

Használata: Hajmosást követően, a még nedves hajra pumpáljunk a termékből. Finoman oszlassuk el a hajon, fésüljük át, majd szárítsuk meg. A termék hajban hagyható, így nem kell kiöblíteni. Ennek köszönhetően a hajat folyamatosan ápolja és védi a káros környezeti hatásoktól.

Kiszerelés: 150ml

Tömeg 0.735 kg

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Színvédő Kezelés – Lothmann Paris – UNITED COLOR – Bevezető akció”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenhárom =

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Menü
Close

Kosaram

Close

Kedvencek

Recently Viewed

Close

Close

Kategóriák