Multifunkcionális tartós hajcsavaró szett

16 900 Ft

2-es méret, 1,5 cm átmérőjű, 84db-os készlet

3-as méret, 2 cm átmérőjű, 72db-os készlet

Törlés
+ -

Különleges, multifunkcionális, tartós hajcsavaró, 3 fajta hullám fajta készíthető vele, kétfajta méretben, többfajta színben. A csavaró multifunkcionalitásának köszönhetően egyfajta hajcsavaróval hullámos és göndör hajat is létre tudunk hozni.

2-es méret, 1,5 cm átmérőjű, 84db-os készlet

3-as méret, 2 cm átmérőjű, 72db-os készlet

Anyaga: műanyag, lyukacsos, búra alatt és hajszárítóval is egyaránt használható

Ezzel a különleges hajcsavaróval, három fajta hullám készíthető el pillanatok alatt. Két fajta méretben kapható. Többfajta színben elérhető. A csavarást mindig a fejtetőnél kezdjük, majd a megfelelő technikával csavarjuk fel a hajat a csavaróra, majd a rögzítő karikát helyezzük fel.

1. technika. A tincset átvesszük a két cső között, majd két egyenlő részre osztjuk. Mind a két fél tincset egyesével csavarjuk fel a csövekre és helyezzük fel a rögzítő karikát.

2. technika.  A tincset átvesszük a két cső között, majd a tincset mind a két cső körül tekerjük, így létrehozunk egy nagy hullámot a hajban.

3. technika.  A tincset átvesszük a két cső között, majd X alakban felcsavarjuk a bal oldali, majd a jobb oldali csőre és így tovább. Úgymond egy fektetett 8-alakban tekerjük fel a tincset.

Tömeg 0.5 kg
Lehetőségek

1,5cm zöld, 1,5cm kék, 1,5cm türkiz, 1,5cm ciklámen, 1,5cm sárga, 2cm zöld, 2cm kék, 2cm türkiz, 2cm ciklámen, 2cm sárga

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Multifunkcionális tartós hajcsavaró szett”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + kettő =

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák