Sárga gumis vastagabb szálú szőke

13 147 Ft18 560 Ft

Egyenes, erősebb szálú haj, figyelmetlenebb ápolás mellett is akár 1 évig hordható

100g vásárlása esetén 3 * 33g mennyiséget adj a kosrához

 

 

  Hurry up! Sale end in:
Törlés
+ -

Minden prémium copfunk tömör aljú, gyönyörű szép, puha, selymes és fényes! Hajaink vietnámi eredetűek! A vietnámi hajak a legszebb ázsiai hajak, amik szerkezete áll legközelebb az európiai hajakéhoz! Ez a típusú sárga gumis szőke póthaj kicsit vastagabb szálú, ezért strapabíróbb, mondhatni igénytelenebb, kevesebb ápolással is körülbelül egy évig hordható. Körülbelül 15% rövid szálat tartalmaz egy copf.

Egy copf 100g -os kiszerelésű, biztonsági gumival van ellátva (ennek súlya kb 3-5g) a gumi eltávolítása után a haj feldolgozottnak minősül, a garanciája megszűnik, ezért egy megvásárolt copfot minden esetben feldolgozás előtt teszteljetek, mossatok meg nyugodtan, a copfokat – a biztonsági gumi eltávolítása előtt – 15 napon belül kérés szerint cseréljük vagy visszavásároljuk!

-Vágott

-Műszálat nem tartalmaz!!

A copfok nincsenek előre keratinozva vagy tresszelve, de igény esetén vállaljuk hajaink feldolgozásának, keratinozásának, és tresszelésének szervezését külsős partnereink segítségével!

Amennyiben tincsezve, vagy tresszelve kérsz egy copfot, a rendelésed végén a megjegyzés rovatba írva tűntesd fel igényed, és mi ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot telefonon!

Keratinozás nettó 7.000Ft/100gr.

Tresszelés nettó 6.500Ft/méter.

Megtekinteni hajainkat és választani készletünkből üzletünkben:

  • Asia Center – Keleti Szárny, Földszint, az állatpatika mellett
  • 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06 70 66 77 867

 

Vásárlási feltételek

Jelen szerződés a termék megrendelésével lép hatályba, amit mind a Vevő mind az Eladó tudomásul vesz. A Vevő megrendelésével elfogadja a Vásárlási Feltételekben meghatározott feltételeket, azok tudatában adja a le a rendelését, fizeti meg a vételárat. A termék vásárlási árának ki nem fizetése vagy a Vásárlási Feltételek nem ismerete nem mentesíti a Vevőt vagy az Eladót a 2012/M0921 rendelet hatálya alól. Nálunk hagyott előleget semmilyen esetben sem tudunk visszatéríteni. Félretett hajat vagy el nem vitt hajat maximum 7 napig tárolunk.

Nálunk igénybe vett szolgáltatás esetén a Vevő tudomásul veszi, hogy kézi/gépi -tresszelés, tincsezés, tincsezési munka, valamint festés/levilágosítás folyamán súlyvesztésre sor kerül, ami az eredeti vételárat nem befolyásolja.

HAJ ÁPOLÁSA

A póthaj, különleges minden napos ápolást igényel, mivel nem kap tápértéket a hajhagymákon keresztül, mint az eredeti hajunk. Egy héten maximum 2-3 alkalommal érdemes megmosni, minden nap nem, mert akkor gyorsan kiszárad. Hátra hajtott fejjel mossuk meg a hajunkat, és langyos vízben, a forró vizet kerüljük. Samponunk ne tartalmazzon gyümölcssavat, se alkoholt, mert az leoldhatja a keratint. Balzsammal kenjük át, öblítsük le, majd haj olajat is vigyünk fel rá szárítás után, ez ápolja és könnyebben tudjuk kifésülni. Vizesen ne fésüljük, csak száraz állapotban. Mikor szárítod, ne a legmagasabb hőfokot válaszd. Sörtés hajkefével ajánlott átfésülni.

A póthajnak nincs lehetősége önzsírosodásra, ezért fontos, hogy kezeld minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrizve a póthajak kiváló minőségét. Vannak kifejezetten hajhosszabbítás-dúsításra, póthajakra optimalizált termékek.

A 100% emberi haj ugyanúgy göndöríthető, vasalható. Fújhatsz rá lakkot, csillámot, zselét, habot. Ne felejtsd el lefekvés, illetve mosás előtt átfésülni. Figyeljünk arra, hogy az illesztett részekre (hajtőre) ne tegyünk balzsamot, pakolást mert a tincsek megcsúszhatnak. A hajvasalásnál, ill. a hajsütővasnál szintén vigyázni kell a hajtőre illesztett részekre. Levilágosított vagy festett hajak a nagyobb igénybevétel miatt a hordási ideje megrövidül, mivel a haj szerkezete már nem tud regenerálódni.

GARANCIA

Az Eladó garanciát vállal a hajak eredetiségére és fertőtlenítettségre. Garantáljuk, hogy a copfokban nincs fordult szálirányú hajszál (erről azonban bevizezéssel lehet meggyőződni), műhaj vagy állati szőr esetében forró vízbe mártással vagy hajszál égetés próbával lehet megbizonyosodni. A haj árának kiegyenlítését követően semmilyen reklamációt nem tudunk elfogadni. Mielőtt elvitelre kerül a haj, ellenőrizd a haj minőségét, mennyiségét, színét, valamint tincsezés esetén a tincsek számát. Távozás után a haj beazonosításának problémája miatt nem áll módunkban az árú kicserélése, sem a vételár visszatérítése.

A hajak felrakása után kifogást nem áll módunkban elfogadni. Mielőtt a hajat felrakatod legyél biztos abban, hogy a haj valamint a felrakási technika megfelelő e számodra. Mivel mi hajak forgalmazásával foglalkozunk, ezért a kérésedre igényelt hajhosszabbítási munkára felelősséget, valamint garanciát nem vállalunk.

A nem általunk szőkített illetve kezelt hajak után garanciát nem vállalunk.

A vásárlást követő 15 napon belül áll módunkban a hajat visszavásárolni vagy kicserélni, de csakis a haj eredeti, tőlünk kiadott állapotában. Biztonsági gumi eltávolítása után már nem érvényes a garancia. Azt követően a haj feldolgozottnak, használtnak számít.

Szín/méret/súly variációk

Hamvas 10+-os szőke 50cm (33g), Hamvas 10+-os szőke 60cm (33g), Hamvas 10+-os szőke 70cm (33g), Hamvas 10+-os szőke 80cm (33g), Platina szőke 50cm (33g), Platina szőke 60cm (33g), Platina szőke 70cm (33g), Platina szőke 80cm (33g), 7-es közép Hamvas szőke 50cm (33g), 7-es közép Hamvas szőke 60cm (33g), 7-es közép Hamvas szőke 70cm (33g), 7-es közép Hamvas szőke 80cm (33g)

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Sárga gumis vastagabb szálú szőke”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − hét =

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

SKU: N/A Category:
Close Kosaram
Close Kedvencek
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák